Diensten

Diensten

IT Beheer

T-onderhoud is in deze digitale tijd namelijk een van de belangrijkste elementen om een onderneming draaiende te houden. Daar zijn we ons van bewust.

Zodra ATNN het systeembeheer heeft opgestart kun je er zeker van zijn dat de systemen goed en soepel werken. Mocht dit onverhoopt toch niet werken dan zal jouw persoonlijke systeembeheerder ervoor zorgen dat het probleem wordt verholpen. Meestal op afstand maar indien nodig op locatie.

Neem nu contact op

Wilt u weten wat wij van ATNN voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan direct contact op via [email protected]

IT support

Waarom zou je investeren in dure IT hardware of ingewikkelde software als je dat helemaal niet nodig hebt? ATNN heeft een heldere kijk op ingewikkelde vraagstukken. Samen met jou kijken wij naar wat echt nodig is voor jouw bedrijf. Geen onnodige software aanschaffen maar open minded meedenken op het gebied van beheer, onderhoud en infrastructuur.

Wij zijn altijd opzoek naar de beste oplossing voor jou. Mochten wij de benodigde producten niet kunnen leveren dan schakelen wij gemakkelijk ons eigen netwerk in zodat wij een oplossing op maat kunnen bieden.

Cloud oplossingen

Werken in de cloud is een betaalbare oplossing voor veel bedrijven. Dankzij de cloud wordt het makkelijk voor mensen om te werken waar zij zelf het productiefst zijn.  Altijd en overal bij alle bestanden. Dat kunnen wij voor u regelen.

Of het nu gaat om een online werkplek, werken met office365 of andere mogelijkheden. Wij van ATNN kunnen dit voor u regelen.