IT Support

Wij van ATNN vinden dat u altijd en overal veilig moet kunnen werken. Maar wat is daarvoor nodig? Onze professionals van IT support kijken graag samen met u wat er nodig is specifiek voor uw bedrijf. Wilt u vanaf een vaste werkplek werken of altijd en overal kunnen inloggen tot uw belangrijkste bestanden. Wij van ATNN helpen u hierbij.

Maatwerk

Wij bieden verschillende opties en combinaties van verschillende software pakketen. Wilt u bijvoorbeeld een eigen intranet zodat medewerkers veilig met elkaar communiceren en/of een Office365 pakket zodat bestanden altijd en overal toegankelijk zijn. De medewerkers van ATNN IT support denken graag met u mee.

Mobiel

De meeste mensen werken vaak vanachter hun computer. Toch is het in deze tijden voor veel medewerkers van belang om altijd toegang te hebben met hun werk email. ATNN kijkt samen met u hoe dit geregeld kan worden op een veilige manier en voor de voordeligste prijs.

Geen veelvoud aan contracten

IT support bij ATNN betekent overzicht in al uw IT gerelateerde zaken. Geen ondoorzichtige contracten bij verschillende aanbieders. Maar duidelijke contracten en één aanspreekpunt voor al uw vragen en problemen.

klein budget? geen probleem!

In deze tijden hebben veel bedrijven last van teruglopende budgetten. De onzekerheid neemt toe en u twijfelt over verschillende zaken waarin u wilt investeren. Bij ATNN denken wij graag met u mee. Omdat wij alle expertise binnen handbereik hebben, zorgen wij voor korte lijnen en daarmee bespaart u veel kosten. Wilt u maar een klein gedeelte van uw it onderbrengen? ook dat is geen enkel probleem. Wij van ATNN kijken graag samen hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn, geschikt voor alle kleine en grote bedrijven.