IT Beheer

ICT is tegenwoordig niet meer weg te denken uit een organisatie en is inmiddels uitgegroeid tot misschien wel de levensader van een bedrijf.

Wij van ATNN snappen het belang van ICT en zorgen voor de continuïteit van uw ICT. Wij leveren alle services die nodig zijn op het gebeid van it beheer en onderhoud zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Remote monitoring & beheer

U wilt zich natuurlijk focussen op uw core business zonder zich zorgen te maken over alle systemen. Daarom bieden wij hulp op afstand aan zodat wij kunnen monitoren hoe uw ICT presteert en eventuele issues in een vroeg stadium gesingnaleerd worden en direct kunnen aangepakt worden.

It beheer op locatie

Het kan zijn dat u behoefte heeft aan fysieke ondersteuning op uw werkplek. We kunnen geregeld langskomen om uw medewerkers te helpen als er issues zijn of vragen te beantwoorden die zij hebben.

Continu ondersteuning bij storing

Onderdeel van onze it-beheer services is dat wij 24 uur per dag bereikbaar zijn in het geval van storing of andere problemen. Dus mocht er op een ongebruikelijk tijdstip een probleem ontstaan dan hoeft u zich geen zorgen te maken.

ICT beheer en onderhoud

Wij van ATNN kunnen uw gehele it-beheer opzetten, inrichten en onderhouden. Ook als u zelf al een systeem heeft opgezet. Wij zullen dan indien nodig veranderingen doorvoeren en zorgen voor een gemakkelijk melding systeem zodat u snel contact kunt opnemen met uw it beheerder. Continuïteit van uw ICT-omgeving wordt gerealiseerd door pro-actief, structureel en remote beheer en regelmatig onderhoud. ndien u garanties wilt op response- en hersteltijden dan kunt u een beheercontract afsluiten bij ATNN. De beheercontracten variëren van monitoring en it beheer van “losse” componenten tot en met de zogenaamde All-in Managed service contracten.