Onedrive voor bedrijven

Onedrive voor bedrijven

Wat is OneDrive voor bedrijven?

OneDrive voor bedrijven is de zakelijke variant van OneDrive van Microsoft en onderdeel van Office 365. OneDrive is een cloud opslag dienst die opslag aanbiedt vanaf 1 TB. Dat zijn 10 miljoen! Word bestanden van 100 KB. Met OneDrive voor bedrijven zijn al uw bestanden vanaf ieder apparaat op een veilige manier te benaderen. Zo hoeft u nooit meer bang te zijn voor verlies van belangrijke documenten. OneDrive voor bedrijven is geschikt voor alle bestanden zoals Office 365 bestanden en al uw foto’s en videos. Al uw bestanden veilig één locatie.

De voordelen van OneDrive bij ATNN op een rij:

  • Alle bestanden op één veilige locatie
  • Toegang vanaf meerdere apparaten
  • 24/7 Ondersteuning bij ATNN
  • Onderdeel van Office 365
  • Geen extra kosten

OneDrive voor bedrijven door ATNN

Het beheer van een cloud dienst kan voor middel en kleine bedrijven een tijdrovende klus zijn. Denk aan het instellen van de verschillende accounts en ondersteuning als bijvoorbeeld iemand zijn wachtwoord is vergeten of wanneer er andere technische problemen ontstaan.

Wij van ATNN nemen het beheer van OneDrive voor bedrijven graag van u over. Zodat u uw handen vrij kan houden voor de core business van uw bedrijf. Wij stellen voor iedere medewerker zijn persoonlijke account in, beheren de verschillende collecties en zijn 24/7 beschikbaar voor technische ondersteuning.

Neem direct contact op met ATNN

Neem direct contact op via het formulier hieronder en ontdek hoe ATNN uw bedrijf kan ondersteunen op het gebied van Clouddiensten of bij andere aspecten van  IT-beheer voor uw bedrijf.


Om CAPTCHA te kunnen gebruiken moet u plugin Really Simple CAPTCHA installeren.