Waarom IT outsourcen

Tegenwoordig zijn bijna alle bedrijven, groot of klein, verbonden via het internet.  Medewerkers vergaderen via zoom, maken gebruik van een online agenda of hebben ieder hun eigen flexibele online werkplek.  De mogelijkheden zijn eindeloos maar kunnen voor veel mensen onoverzichtelijk worden. Daarom is het vaak handig om de zaken op het gebied van IT te outsourcen. U hoeft niet alle zaken uit te besteden als u dit niet wilt. ATNN biedt u verschillende mogelijkheden en kunnen een klein gedeelte of het gehele it gedeelte overnemen.

Focus op uw kernactiviteiten

Door uw it zaken uit te besteden houdt u uw handen vrij voor de belangrijke zaken van uw bedrijf. ATNN is bijvoorbeeld in staat om alles op het gebied van IT voor u te regelen. Heeft een medewerker een online werkplek nodig? Of is uw website ineens offline? Met de diensten van ATNN hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Met bijvoorbeeld remote monitoring houden wij uw website en andere online diensten op afstand in de gaten. Als er zich problemen voordoen dan signaleren wij deze snel en gaan direct opzoek naar de beste oplossing. Daarbij levert IT outsourcen vaak ook een kostenbesparing op. Het gebruik van de expertise en netwerk van ATNN houdt uw diensten overzichtelijk en met maar 1 aanspreekpunt wordt u nooit van het kastje naar de muur gestuurd.

Veiligheid van outsourcen

Vaak maken bedrijven gebruik van diensten van verschillende bedrijven. Dit maakt het geheel onoverzichtelijk en zorgt ervoor dat het risico op gaten in de beveiliging. Wij van ATNN zijn gespecialiseerd in online beveiliging en werken voornamelijk samen met gecertificeerde partners zodat wij altijd de veiligheid kunnen waarborgen. Op deze manier is de continuïteit van uw bedrijf verzekerd en kunt u zich met een gerust hart op uw eigen werkzaamheden focussen.